هر آنچه باید درباره آسانسور بیمارستانی بدانید!

تصور کنید که به تازگی یک بیمارستان پیشرفته در یک شهر بزرگ طراحی کرده اید. اکنون شما به یک وسیله برای حرکت نیاز دارید که بتواند با سرعت و امنیت لازم برای نجات جان افراد و همچنین جابجایی مردم و کالاها ، به صورت روان و راحت کار کند.  آسانسور بیمارستان، پله برقی و بالابرهای سکویی نیازهای ویژه انواع بیمارستان ها و مراکز درمانی را برآورده می کنند.

روزانه صدها بیمار، پزشکان ، پرستاران و کارکنان بین طبقات مختلف بیمارستان جا به جا می شوند. بیمارانی وجود دارند که وضعیت وخیمی دارند و سریع باید به بخش اورژانس منتقل شوند. در این محیط ها ، حتی چند ثانیه تاخیر، می تواند تفاوت بسیار زیادی در سلامتی افراد ایجاد کند.

مراکز درمانی بزرگ، ممکن است، اغلب مکان هایی بسیار گیج کننده هستند و گم شدن در آن ها نیز بسیار آسان و رایج است. آسانسور بیمارستان اغلب در این مکان ها، به تعداد زیاد وجود دارد و هر کدام از آنها به مقصد مختلفی می روند. در این محیط ها، در کنار آسانسور ها تابلو های راهنما نصب می کنند تا مراجعه کنندگان بتوانند آسانسور مورد نیاز خود ر انتخاب کنند.

آسانسور بیمارستان,آسانسور بیمارستانی تخت بر,انواع آسانسور بیمارستانی

اگر در حرفه مراقبت های بهداشتی تازه وارد هستید ، یا به تازگی به کارکنان بیمارستان پیوسته اید ، نکاتی وجود دارد که باید در مورد استفاده از آسانسور بدانید.

به یاد داشته باشید که ایمنی بیمار همیشه در اولویت قرار دارد ، بنابراین اگر سوار آسانسور شدید و حس کردید مشکلی وجود دارد، بلافاصله کارمند مربوطه را مطلع کنید تا سریعا برای تعمیر و بازسازی آسانسور بیمارستان اقدام کند.

هر گونه اطلاعات و خدمات برای آسانسورهای بیمارستانی را نیاز داشتید می توانید از فروشگاه قطعات آسانسور هایت لیفت در تماس باشید.

ابعاد آسانسور بیمارستان نیز ویژگی بسیار مهمی است که هنگام خرید آسانسور باید به آن توجه کرد. این آسانسور ها باید به قدری بزرگ و استاندارد باشند، که حداقل یک برانکارد و یک همراه بتواند در آن وارد شود.

بیمارستان ها محیط هایی هستند که روزانه صدها بیمار در آن ها عبور و مرور می کند، در نتیجه احتمال زیادی وجود دارد که یک فرد به بیماری های واگیر دار مبتلا شود. یکی از کار هایی که می توان در جهت محافظت از سلامت مراجعه کنندگان از انجام داد، تمیز کردن کابین آسانسور است. از آنجایی که روزانه صدها فرد از آسانسور ها استفاده می کنند، کابین آسانسور بیمارستان باید از نظر بهداشتی تمیز و ضدعفونی شده باشد و اقدامات احتیاطی برای پیشگیری از داده شوند.

انواع آسانسور بیمارستانی

در بیمارستان ها انواع مختلفی از آسانسور استفاده می شود. آسانسور های معمولی برای عبور و مرور همراهان بیمار و افراد عادی استفاده می شوند، اما باز هم تفاوت هایی با سایر آسانسور هایی که در زندگی روزمره از آنها استفاده می کنیم دارند. این تفاوت در بزرگی کابین آنها است. آسانسور های بیمارستان ابعاد بسیار بزرگ تری نسبت به سایر آنها دارند تا همزمان تعداد زیادی از افراد را جا به جا کنند. در ادامه به معرفی انواع آسانسور بیمارستانی و ویژگی های هر کدام از آنها خواهیم پرداخت.

آسانسور تخت بر یکی دیگر از آسانسور هایی است که در بیمارستان ها از آن استفاده می شود. این آسانسور ها بیمار را به صورت راحت و ایمن حمل می کنند و برای افراد معلول که با صندلی چرخدار عبور و مرور می کنند، طراحی شده است. کابین آسانسور به گونه ای طراحی شده است تا کمترین میزان لرزش را داشته باشد و بیمار تکان نخورد، این ویژگی موجب می شود که بیمار به راحتی جا به جا شود. ناگفته نماند که سرعت آسانسور نیز باید کمی پایین باشد تا بدون هیچ گونه لرزش و ناراحتی ای حرکت کند. آسانسور بیمارستانی تخت بر مصرف برق کمی دارند و این بیمارستان را از نظر هزینه های هنگفت برق نجات می دهد، همچنین جالب است بدانید که با توجه به ساختار خاص این آسانسور ها، آنها می توانند حتی بدون برق نیز حرکت کنند، این ویژگی موجب می شود که بیماران حتی هنگام نبود برق نیز با مشکل جا به جایی دست و پنجه نرم نکنند.

آسانسور برانکار بر نوع دیگری از آسانسور های مورد استفاده در بیمارستان ها است که نباید با مورد قبلی اشتباه گرفته شوند. اندازه و ابعاد این آسانسور ها، از آسانسور بیمارستانی تخت بر کوچک تر است.

آسانسور بیمارستان,آسانسور بیمارستانی تخت بر,انواع آسانسور بیمارستانی

این دسته از آسانسور می تواند از نوع آسانسور هیدرولیکی یا کششی باشد که این ویژگی بر اساس نوع موتور مورد استفاده در آن مشخص می شود. از این آسانسورها برای جا به جا کردن افراد بیمار، پزشکان ، پرستاران و کارکنان بیمارستان استفاده می شود. همانند آسانسور های تخت بر، این نوع آسانسور نیز باید به آهستگی حرکت کند.

از آنجایی که روزانه صدها بیمار، به بیمارستان مراجعه می کنند بهتر است که آسانسور هایی برای بیمارستان خریداری و نصب شوند که در آنها از مواد مرغوب و با کیفیت استفاده شود. همچنین لازم به ذکر است که آسانسور بیمارستانی تخت بر و برانکار بر باید میزان روشنایی کمتری نسبت به سایر آسانسور ها داشته باشند تا نور زیاد و شدید بیماران را اذیت نکند.

همچنین باید توجه داشت که به دلیل بزرگ تر بودن کابین آسانسور بیمارستانی و تعداد افراد زیادی که همزمان در آن قرار می گیرند و باعث شلوغ شدن آن می شوند، بهتر است که از کلید هایی بزرگ تر و واضح تر از حد معمول استفاده شود تا استفاده کنندگان به راحتی شماره طبقه مورد نظر خود را پیدا کنند.

بیمارستان ها عموما به صورت ۲ یا ۳ طبقه و حتی بیشتر ساخته می شوند بنابراین وجود آسانسور در آنها امری بسیار ضروری و لازم است. شما باید انواع آسانسور بیمارستانی را به خوبی بشناسید و پس از مقایسه ویژگی های مثبت و منفی ای که مدل های مختلف دارند، بهترین را انتخاب کنید.

برای انتخاب بهترین آسانسور شما می توانید از یک شخص متخصص در این زمینه مانند یک طراح آسانسور یا کارشناس ترافیک آسانسور مرکز فروش قطعات آسانسور کمک بگیرید.

این افراد، برای طراحی و پیشنهاد بهترین آسانسور، باید از نقشه ساختمان بیمارستان، اینکه بخش های مختلف چگونه به هم مرتبط می شوند و تعداد کارمندان و پزشکان شاغل در بیمارستان شما اطلاع داشته باشند تا بهترین نوع را طراحی و به شما پیشنهاد بدهند. با کمک این اشخاص شما می توانید بهترین آسانسور بیمارستان را انتخاب و نصب کنید.

نظرات برای این پست بسته شده است.