
آسانسور مجتمع تجاری
از لحاظ رفت و آمد و میزان جمعیت ساختمان ها به چهار دسته کلی تقسیم بندی می شوند. در این مقاله بلاگ فروشگاه لوازم آسانسور هایت لیفت به بررسی این دسته می پردازیم.
دسته اول شامل کاربری های صنعتی مخاطره آمیز و انبار که دارای ترافیک سبک بوده و فاقد زمان اوج ترافیک می باشند. دسته دوم شامل خوابگاه ها، هتل ها، کاربری های مسکونی و اداری که همگی واحد هایی جدا از هم را تشکیل می دهند که دارای ترافیک متوسط می باشد که این هم مانند دسته اول فاقد زمان اوج ترافیک است.
دسته سوم نظیر کاربری های اداری و تربیتی، آموزشی، تجاری، حرفه ای، کسبی و هم چنین تجمعی مانند سالن اجتماعات، تئاتر، سینما و دسته ای از کاربری های مراقبتی درمانی از تردد های زیادی نظیر بیمارستان برخوردار می باشند. این دسته جزو ترافیک سنگین بوده و زمان اوج ترافیک را دارا می باشد. دسته چهارم ترافیک های خاص را نظیر کاربری مراقبتی- درمانی که شامل کلینیک ها، بازداشتگاه ها، درمانگاه ها هستند را در بر می گیرد.
آسانسور مجتمع تجاری
در انتخاب آسانسور تجاری به گفته کارشناسان مرکز فروش قطعات آسانسور، باید به شدت آن دقت شود. دستگاه ها و سیستم هایی که حرکت آنها به شکل عمودی است لازم است که نیازهای افرادی که دچار معلولیت هستند را هم به همان اندازه افراد سالم برطرف کنند. دکمه هایی که مخصوص آسان بر هستند که نصب شده در راهرو می باشند باید در ارتفاعی نظیر 2/134 سانتی متر مورد نصب قرار گیرند.
ارتفاع نصب دکمه های اضطراری در آسانسور تجاری که دکمه های پایین از ارتفاعی مانند 80-90 سانتی متر از سطح زمین و هم چنین دکمه هایی که در قسمت بالایی قرار دارند از فاصله ای برابر ۱۵۰ سانتی متر تا قسمت داخلی اتاق آسان بر قرار داشته باشند و باید در قسمت پایینی صفحه ی دکمه ها نصب شوند. خط مرکزی تلفن هم حتماً باید نصب شده در ارتفاعی حداکثر 9/121 سانتی متر از کف کابین آسان بر باشد. میزان ارتفاعی که نباید بین 4/86-3/81 سانتی متر در نظر گرفته شود ارتفاع دستگیره ریل از بالای کف آن است. بهتر است که آسانسور مجتمع تجاری را از شرکت های معتبرو مورد اطمینان تهیه کنید.
انواع آسانسور مجتمع تجاری
- میزان کم رفت و آمد و نفربر
- آسانسور نفربر یا برانکار
- آسانسور نفربر چند منظوره
- آسانسوری با میزان رفت و آمد زیاد
- آسانسور چند منظوره جهت کالا
- آسانسور جهت حمل کالاهای سنگین وزن
آخرین نظرات