آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیک مثل دیگر آسانسورها دارای قطعات مختلفی می باشند که تنها تفاوت آن با دیگر آسانسورها در نوع موتور و نیروی محرکه می باشد. در آسانسورهای هیدرولیکی از جک به جای موتور استفاده می شود و به وسیله روغنی که پمپاژ می شود از طریق پاور یونیت حرکت خواهند کرد. در آسانسورهای جک دار زمانی که روغن پمپاژ می شود کابین به سمت بالا حرکت خواهد کرد و زمانی که کابین به سمت پایین می آید فشار روغن قطع می شود، تا روغن پمپاژ شده به داخل پاور یونیت باز گردد و طبقات به آرامی پایین آیند. در جایی که آسانسور حرکت می کند چاه را ایجاد خواهند کرد و در پایین تر از چاه آسانسور چاهک را قرار می دهند. در ادامه این مقاله بلاگ فروشگاه لوازم آسانسور هایت لیفت، این موضوع را کامل تر بررسی می کنیم.

چاهک ها از لوازمی مثل بافر، سویچ های اصلی و … برخوردار هستند و مهم ترین هدف از ساخت آن ها جان پناه می باشد. چاهک آسانسور باید دارای جایی برای پناه گرفتن باشد، اگر آسانسورهای کششی از این فضا برخوردار نباشند مجوزهای اولیه را نمی توانند دریافت نمایند. هنگام خرید آسانسور باید به این نکته توجه داشته باشید که قصد دارید آسانسور را برای چه محلی به کار ببرید، چرا که آسانسورهای هیدرولیکی قدرت بالا رفتن برای طبقات بسیار زیاد را ندارند.

آسانسور هیدرولیک,خرید آسانسور هیدرولیک,نصب آسانسور هیدرولیک

مزایای آسانسورهای هیدرولیکی

از مزیت های آسانسورهای هیدرولیکی می توان نیاز نداشتن به استانداردهای لازم را نام برد و این که مهندسان برای بازدید از آن ها هیچ کاری را انجام نخواهند داد، اما توجه داشته باشید این مورد به این معنا نمی باشد که  هیچ نوع محدودیتی برای نصب این نوع از آسانسورها وجود ندارد  تنها نیازی نیست که مانند آسانسورهای کششی از ابعاد بسیار دقیقی برخوردار باشند.  یکی از محدودیت های که وجود دارد جان پناه می باشد و برای ایجاد جان پناه در آسانسور هیدرولیک نیازی نیست که حتما اندازه های استاندارد را رعایت نمایید، همچنین برای کسانی که با محدودیت کندن کف رو به رو هستند بسیار مناسب است.

از دیگر مزایای آسانسورهای هیدرولیکی به گفته کارشناسان مرکز فروش آسانسور می توان به ارتفاع آن اشاره نمود. در بالای آسانسورها یعنی بالاترین نقطه ای که آسانسور متوقف می شود  منطقه ای به اسم اورهد وجود دارد که در آسانسورهایی کششی نسب به موتوردار بودن یا نبودن آسانسور از ابعاد مختلفی برخوردار می باشند،  که باید طبق استانداردهایی که وجود دارد این مقادیر را به خوبی رعایت نمایند، اما در این نوع از آسانسورها نیازی نیست که حتما اندازه های استاندارد را در قسمت اورهد به کار ببرید، همچنین می توانید موتورخانه را در  نزدیکی چاه آسانسور قرار دهید، به این نکته توجه داشته باشید که  هنگام نصب آسانسور هیدرولیک باید موتورخانه را در پایین ترین نقطه قرار دهید و فاصله کمتری را بین جک و پارو یونیت قرار دهید در نتیجه از شیلنگ کمتری استفاده می شود، که در بحث قیمت و استهلاک هم بسیار مورد اهمیت قرار می گیرد.

آسانسورهای هیدرولیک از تنوع بیشتری برخوردار هستند  و بی صدا تر از آسانسورهای کششی می باشند و فضای بسیار محدودی را برای ایجاد موتورخانه نیازمند می باشند. در این مورد به راحتی می توانید موتورخانه را در فضای کنار چاه قرار دهید و نیازی نیست حتما در زیر چاه آن را قرار دهید.

هنگام بالا و پایین رفتن آسانسورهای کششی باید از قدرت موتورخانه بهره ببرند، اما در آسانسورهای هیدرولیکی به دلیل اینکه تنها هنگام بالا رفتن روغن پمپاژ می شود انرژی کمتری مصرف خواهد شد، این از دیگر مزایای آسانسورهای هیدرولیکی به شمار می رود، چرا که برق آسانسور تنها صرف رفت می شود و هنگام برگشت تنها روغن آزاد خواهد شد. از دیگر مزایای آسانسور هیدرولیک می توان دسترسی راحت و سریع به داخل موتورخانه را نام برد و هزینه سرویس و نگهداری آن ها نسب به آسانسورهای دیگر بسیار پایین تر می باشد. آسانسورهای هیدرولیکی برای مسیرهای کم وزن و کم ارتفاع بسیار مناسب می باشند و کارایی بیشتری هم دارند.

انواع آسانسور هیدرولیک

تمامی آسانسورهای هیدرولیکی که ساخته شده اند مساوی نیستند و هر کدام از آن ها دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشند. آسانسورهای هیدرولیک چاهک دار می توانند 60 جا به جایی را انجام دهند و سیلندر این نوع از آسانسور در زمین ادامه پیدا می کند و داخل چاه آسانسور قرار می گیرد، همچنین کابین آن بر روی یک پیستون قرار می گیرد.

آسانسورهای هیدرولیک بدون چاهک برای ساختمان ها و مناطقی مناسب هستند که حفاری در آن جا مناسب نیست  که می تواند 40 جابه جایی را به راحتی انجام دهد. آسانسورهای دیگری هستند که هیدرولیک طنابدار نام دارند و به وسیله یک کابل و پیستون به قرقره ای برای جابه جایی وصل می شوند. این آسانسورها بدون چاهک می باشند که می توانند در طول روز 60 جا به جایی را انجام دهند. آسانسور هیدرولیک MRL در یک گذرگاه قرار می گیرند، یعنی به جای اینکه فضای زیادی از محیط را به ایجاد کابین اختصاص دهند آن را در فضایی گذری قرار خواهند داد.

آسانسور هیدرولیک از لحاظ قرار گرفتن جک به چند نوع دسته بندی می شوند که شامل: جک به صورت مستقیم، جک از بغل به صورت مستقیم و جک از بغل به صورت غیر مستقیم می شود. در این سه مدل نیازی نیست که پاراشوت نصب شود، چرا که با فشار روغن کار می کنند و احتمال سقوط در آن ها وجود ندارد. آسانسورهای هیدرولیکی به دلیل اینکه از فشار روغن استفاده می کنند باید از داخل جک و پاور یونیت یک غلظتی مشخص از روغن در جریان باشد، بنابراین باید به روغن آن توجه زیادی شود و هر چند مدت یکبار آن را عوض نمایید.

آسانسور هیدرولیک,خرید آسانسور هیدرولیک,نصب آسانسور هیدرولیک

از آسانسورهایی هیدرولیک در چه ساختمان هایی استفاده می شود؟

آسانسور هیدرولیک را می توان در همه نوع ساختمانی به کار برد که تنها چند عامل باعث می شود که ارتفاع حرکت آن ها محدود شود. این نوع از آسانسور ها برای حرکت و جا به جایی به انرژی زیادی نیاز دارند به همین علت در ساختمان هایی که از ارتفاع زیادی برخوردار هستند مورد استفاده قرار نمی گیرند.  آسانسورهای هیدرولیک به دلیل اینکه با سرعت 2.7 کیلومتر بر ساعت حرکت می کنند برای آپارتمان های تا 7 طبقه مناسب می باشند و نسبت به دیگر آسانسورها از سرعت پایین تری برخوردار هستند.

نظرات برای این پست بسته شده است.