مزایای آسانسور چرخ دنده ای چیست؟

آسانسور چرخ دنده ای در مقایسه با آسانسورهای هیدرولیک و کششی دارای مزایای فراوانی هستند که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود. این آسانسورها به صورت اختصاصی برای مکان های صنعتی و انبارها به منظور حمل بار و مسافر تولید شده اند. با توجه به اینکه در این آسانسورها موتور و تابلو فرمان در کابین آسانسور قرار می گیرد دیگر هزینه ای بابت ساخت موتورخانه و چاهک آسانسور خرج نمی شود. آسانسورهای چرخ دنده ای دارای امکان نصب در داخل و خارج ساختمان هستند، علاوه بر این در سطوح شیب دار و قوس دار نیز می توان از آن ها استفاده نمود. معمولا لوازم آسانسور چرخ دنده ای در تمام فروشگاه قطعات آسانسور یافت می شود.

مونتاژ، حمل و نقل و همچنین نصب این آسانسورها به صورت موقت و دائم بسیار ساده می باشد. با توجه به اینکه آسانسورهای چرخ دنده ای بسیار ساده هستند، سرویس نگهداری آن ها نیز هزینه خیلی کمی دارد. طراحی منحصر به فرد پروفیل ها و همچنین باریک بودن آن ها باعث شده که گزینه بسیار مناسبی برای استفاده در مکان هایی که فضای مورد استفاده بسیار اهمیت دارد باشند . هیچ محدودیت ارتفاعی در استفاده از آن ها وجود ندارد.

آسانسور چرخ دنده,آسانسور چرخ دنده ای,آسانسورهای چرخ دنده ای

این آسانسورها علاوه بر مسیر حرکت عمودی در مسیر حرکت منحنی یا شیبدار نیز قابل استفاده هستند. در مواقعی که برق قطع می گردد از طریق نیرو جاذبه زمین و با سرعتی تحت کنترل به سمت پایین حرکت می کنند. به دلیل برخوردار از سیستم VVVF  دارای حرکتی بسیار نرم و روان هستند. بدون توجه به اینکه  در چه ارتفاعی قرار دارد یا چه میزان باری را حمل می کند درسطح مورد نظر بسیار دقیق می ایستد.

استانداردهای آسانسورهای Rack and Pinion

آسانسورهای چرخ دنده ای بر اساس کدهای استاندارد اروپا  EN81-1، prE81-7 و کدهای استاندارد آمریکا ASME، ANSI17.1و سایر استانداردهای ملی تولید و نصب شده اند.

ابعاد و ظرفیت آسانسور چرخ دنده ای

سرعت 0.5-1.2 متر بر ثانیه

ارتفاع تا 250 متر

ظرفیت 300-2500 کیلوگرم

استانداردهای آسانسو,انواع آسانسور,ساخت آسانسورهای چرخ دنده ای

مواد و مصالح استفاده شده در ساخت آسانسورهای چرخ دنده ای

با توجه به شرایط محیطی مکان نصب از مواد مختلفی جهت ساخت این آسانسورها استفاده شده است. اصولا برای ساخت کابین آسانسورهای چرخ دنده ای از آلومینیوم اکسترد شده  و برای ساخت فریم ستون ها و کابین از فولاد Hot dip galvanized  استفاده می گردد. از استیل زنگ نزن نیز جهت ساخت جعبه اتصالات برقی و تابلو برق استفاده می کنند.  در صورتی که آسانسور بخواهد در مکان هایی مانند لنگرگاه های ساحلی یا تجهیزات نفتی نصب شود  که دارای گرد و خاک بالایی هستند نیاز است از قطعات و وسایلی که درجه حفاظت الکتریکی بالایی دارند به کار برده شود.

علاوه بر این در صنایع نفت باید از بهترین وسایل مکانیکی که مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارند و همچنین وسایل الکتریکی  ازنظر Explosion proof استفاده شود.

نظرات برای این پست بسته شده است.