
برخی باورهای نادرست در مورد آسانسور
همان طور که می دانید؛ در حال حاضر اکثر ساختمان ها به آسانسور و یا پله برقی مجهز هستند و افراد با استفاده از آن ها به راحتی جا به جا می شوند. سیستم آسانسور نیز مانند دیگر دستگاه های الکترو مکانیکی؛ دارای ساختمان و ساختار بسیار پیچیده ای است.
البته همین پیچیدگی ها و نوع حرکت آن باعث شده است که برخی از افراد در مورد کارکرد و نحوه حرکت صحیح آن، دچار خطا و اشتباه شوند. گاهی اوقات نیز به دلیل نداشتن اطلاعات و آگاهی در مورد نحوه کارکرد آسانسور، افراد دچار ترس و استرس می شوند و فکرهای اشتباهی می کنند.
ما در ادامه مقاله بلاگ فروشگاه لوازم آسانسور سعی کرده ایم؛ به طور کامل سیستم آسانسور را مورد بررسی قرار دهیم و برخی از باورهای غلط را اصلاح کنیم، پس پیشنهاد می کنیم تا انتها همراه ما بمانید و به مطالب ذکر شده دقت کنید.
- باور غلط
بعضی افراد فکر می کنند که اگر بیشتر از ظرفیت مجاز آسانسور بر آن سوار شوند، آسانسور سقوط خواهد کرد.
- حقیقت
نحوه کارکرد آسانسور آن قدر دقیق است که به هیچ عنوان چنین اتفاقی رخ نمی دهد! اما دقت داشته باشید؛ آسانسوری که اضافه وزن و یا اضافه بار داشته باشد، ثابت است و شروع به حرکت نمی کند. در چنین شرایطی تا زمان خروج افراد اضافی؛ درب آسانسور باز می ماند و زنگ خطر یا هشدار سیستم، به صدا در می آید.
- باور غلط
برخی از افراد فکر می کنند آسانسورها فقط با استفاده از 1 کابل؛ نگه داشته شده اند و اگر پاره شود، کابین در چاه آسانسور سقوط می کند.
- حقیقت
به طور استاندارد؛ آسانسورها با استفاده از چندین کابل فولادی محکم و موازی با یک دیگر، نگه داشته شده اند و از قدرت بالایی برخوردار هستند. به طوری که هر یک از این کابل های فولادی به تنهایی می توانند وزن یک کابین آسانسور مکه در آن مسافر نیز وجود دارد را تحمل کند.
- باور غلط
برخی از افراد بر این باور اند که درب های طبقات هنگامی که آسانسور هنوز به آن طبقه نرسیده است، احتمال دارد باز شوند.
- حقیقت
در اصل کابین آسانسور وظیفه دارد که فرآیند باز شدن درب های ورودی طبقات را کنترل کند و اگر کابین به طبقه مورد نظرتان نرسیده باشد؛ به هیچ عنوان درب های آسانسور نمی توانند باز شوند.
- باور غلط
معمولا افرادی که آگاهی کافی از سیستم های آسانسور ندارند؛ فکر می کنند اگر زمانی آسانسورشان بین طبقات گیر کند، سقوط می کنند و از این رو دست به اقدامات خود سرانه ای می زنند تا هر چه زود تر از آسانسور بیرون بی آیند.
- حقیقت
بهتر است بدانید که نحوه کارکرد آسانسور، کاملا برنامه ریزی شده است و به هیچ عنوان نباید دست به اقدامات خود سرانه بزنید. زیرا اگر به تنهایی سعی کنید که خودتان را از آسانسور خارج کنید؛ احتمال دارد صدمات جدی ببینید.
در همچین مواقعی اصلا نگران نباشید و خونسردی خود را حفظ کنید زیرا کابین آسانسور؛ مانند یک اتاق امن و بی خطر طراحی شده است. سپس زنگ خطر داخل آسانسور را به صدا در آورید و بدون انجام دادن حرکات غیر ضروری، منتظر کمک افراد حرفه ای بمانید.
- باور غلط
بیشتر افراد فکر می کنند که فشار دادن زیاد دکمه فراخوانی؛ باعث می شود آسانسور زودتر در طبقه مورد نظرشان بایستد.
- حقیقت
در حقیقت دکمه فراخوانی فقط با 1 بار فشار دادن، وظیفه خود را انجام می دهد و اگر آن را چندین بار هم فشار دهید، هیچ تاثیری در زودتر رسیدن آسانسور ندارد.
- باور غلط
فشردن دکمه بسته شدن درب؛ موجب سریع تر بسته شدن درب می شود.
- حقیقت
دقت داشته باشید که این کار هیچ تأثیری در نحوه کارکرد آسانسور ندارد اما اگر زمانی زنگ هشدار به صدا درآید؛ ممکن است درب های آن آهسته تر بسته شوند، در این صورت بهتر است به سرعت از کابین آسانسور خارج شوید.
همان طور که متوجه شدید؛ باورهای نادرست زیادی در مورد آسانسورها وجود دارد اما در این مقاله، برخی از مهم ترین آن ها را مورد بررسی قرار دادیم و برای تان اصلاح کردیم. از این رو بهتر است آن ها را در نظر داشته باشید و باورهای اشتباه تان را درست کنید.
نوشتن نظر