Encoder انکدر در آسانسور

رمزگذارهاي چرخشي در فناوري آسانسور   مروري بر پيشنهادات رمزگذار چرخشي HEIDENHAIN   براي افزايش ظرفيت بار و در عين حال کاهش فضاي نصب مورد نياز، مي توان به افزايش بهره وري آسانسور دست يافت. کاهش نويز همزمان با افزايش سرعت پيمايش؛ افزايش فواصل نگهداري و با وجود افزايش عملکرد، آلودگي محيط زيست را هم …

فهرست خطرهای مهم در رابطه با پلکان‌ های برقی و پیاده‌ روهای متحرک

1- کلیات این بخش شامل تمام خطرهای مهم، موقعیت‌ ها و حوادث خطرناک می‌ شود که این استاندارد به آنها می‌پردازد. این خطرها براساس ارزیابی خطرهای مهم برای پلکان‌ های برقی و پیاده‌ روهای متحرک شناسایی شده‌ اند که لازم است برای حذف یا کاهش این خطرها اقدام گردد. یادآوری: این خطرهای مهم مطابق با …

استاندارد پلکان‌ های برقی و پیاده‌ روهای متحرک

هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد، تعیین حداقل‌ های ایمنی لازم جهت ساخت و نصب پلکان‌ های برقی و پیاده‌ روهای متحرک می‌ باشد. این استاندارد برای پلکان‌ های برقی و پیاده‌ روهای متحرک (از نوع صفحات حمل کننده یا تسمه‌ ای) کاربرد دارد. این استاندارد مخاطرات مهم، موقعیت‌ ها و حوادث …

حفاظت آسانسور در مقابل آتش

هنگام آتش‌ سوزی ساختمان‌ ها، آسانسورها می ‌توانند نقش حیاتی در تخلیه ساختمان و نجات افراد داشته باشند در حالی ‌که همیشه این پیغام در آسانسورها نصب می‌شود که: از آسانسورها در هنگام آتش‌ سوزی استفاده نشود. هنگام وقوع حریق در تمام یا قسمتی از ساختمان مشکلات تخلیه خصوصا برای سالمندان و بیماران پیش می …

آزمایش و تحویل گیری آسانسور

1- آسانسور باید مطابق ضوابط این مقررات در ساختمان ها نصب، راه‌ اندازی و تحویل گردد و قطعات منفصله و یا مونتاژ شده‌ آن مطابق با ضوابط سازمان ملی استاندارد ایران به شماره‌ های 1-6303 و 2-6303 ساخته‌ شده باشند. 2- آسانسور پس‌ از  نصب و راه‌ اندازی باید توسط متخصصان صاحب صلاحیت آزمایش و …

ویژگی‌ های آسانسورهای هیدرولیک

1- در صورتی ‌که سیستم از نوع مستقیم باشد جک باید دارای شیر اطمینان مخصوص باشد. در صورتی ‌که از نوع غیر مستقیم باشد علاوه‌ بر شیر اطمینان مخصوص، تدابیر ایمنی برای پیشگیری از سقوط آسانسور در اثر پاره شدن سیم بکسل مطابق استاندارد شماره 2-6303 سازمان ملی استاندارد ایران در نظر گرفته شود. 2- …

ویژگی آسانسورهای مورد استفاده افراد ناتوان جسمی

در آسانسورهایی که احتمال جابجایی افراد ناتوان جسمی بیشتر است، (ساختمان‌های دسته دوم سوم وچهارم) علاوه‌ بر رعایت کلیه ضوابط آسانسورها، باید ضوابط و مقررات زیر نیز رعایت گردد: 1- عرض در طبقات حداقل باید ۸۰۰ میلی متر باشد، ولی توصیه می ‌شود دَر طبقات برای این نوع آسانسور، از نوع اتوماتیک و با عرض …

پله برقی - هایت لیفت

پلکان برقی و پیاده‌ رو متحرک – مشخصات فنی

مشخصات فنی پلکان برقی و پیاده‌ رو متحرک 1- پلکان برقی و پیاده‌ رو متحرک باید قابلیت حرکت در دو جهت پایین و بالا را داشته باشد. تغییر جهت حرکت پس‌ از تخلیه کامل افراد به‌ عهده تکنسین مقیم و مسئول پلکان برقی می‌ باشد. جهت حرکت نباید توسط مسافرین قابل‌ تغییر باشد. 2- در …

پلکان برقی و پیاده‌ رو متحرک – ویژگی‌ های سازه

ویژگی‌ های سازه و نحوه انتخاب پلکان برقی و پیاده‌ رو متحرک 1- نیروهای استاتیکی و دینامیکی وارد شده از طریق پلکان برقی و پیاده‌ رو متحرک به سازه ساختمان و نیروی قابل‌ تأمل قلاب‌ های نصب پلکان برقی و پیاده‌ رو متحرک متناسب با عرض پله، ارتفاع، زاویه و نوع مصالح مورد استفاده توسط …

پلکان برقی و پیاده‌ رو متحرک

الزامات اولیه طراحی مهندسین طراح باید با استفاده از اطلاعات این بخش و اطلاعات تکمیلی اخذ شده از شرکت‌ های معتبر سازنده نسبت‌ به انتخاب نوع، تعداد، ظرفیت و مکان صحیح قرارگیری پلکان برقی اقدام نمایند و مسئولیت هر گونه اشتباهی در خصوص موارد ذکر شده به‌ عهده آنان می‌ باشد. 1- پلکان برقی باید …